matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
(3x−1)^{log_{15}(3x−1)+2}=3375 PROSZĘ O POMOC POPRAWKA
Pulo:
(3x−1)
log
15
(3x−1)+2
=3375
21 mar 16:25
Pulo:
(3x−1)
log
15
(3x−1)+2
=3375 PROSZĘ O POMOC
21 mar 16:37