matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
Hania:
dla n=1,2,3.... ciag an jest okreslony wzorem: an= (−1)
n
* (3−n) oblicz a3
21 mar 15:17
Qba101:
a
3
=0
21 mar 15:18
Hania:
skad?
21 mar 15:22
Hania:
ok juz wiem
tylko podstawic?
21 mar 15:23
Qba101:
Tak jest
21 mar 15:29