matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
piotrh44:
oing: niech A,B⊂Ω.jesli P(A)=P(B)=0,6 i P(A ∩ B) =0,2, to P(A\B) jest rowne?
20 mar 23:14
Eta:
A \ B= A \ (A n B) P(A\ B)= P(A) − P(AnB)=........ podstaw dane i oblicz
20 mar 23:28