matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
LOGARYTMY
olka:
czy mógłby mi ktoś rozwiązać ten logarytm bardzo proszę o pomoc log
36
6
1
wydaje mi się że wynik będzie wynosił
?
2
20 mar 20:34
morfepl:
tak
20 mar 20:35
mynia:
bo tak jest 36
x
=6 , 36{
1
2
=
√
36
=6
20 mar 20:38