matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
zocha:
Liczba log
0
,
5
12 – log
0
,
5
3 jest równa: A) log
0
,
5
9 B) – 2 C) 2 D) 0,5
20 mar 18:56
slaw:
B również
20 mar 18:58
slaw:
log
1
2
(3*4)−log
1
2
3=log
1
2
3+log
1
2
4−log
1
2
3=log
1
2
3−2−log
1
2
3=−2
20 mar 19:03
kachamacha:
b
20 mar 19:27