matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a_1+a_2+a_3=6 i a_1+a_3+a_5=10,5 wyznacz a_1 i iloraz
slaw:
a
1
+a
2
+a
3
=6 i a
1
+a
3
+a
5
=10,5 wyznacz a
1
i iloraz
20 mar 17:44
slaw:
no pomóżcie, siedziałem nad tym prawie godzinę i chociaż wydaję się łatwe to nie chce mi wyjść
20 mar 17:58