dla x nalezy (0.2)wyrażenie IxI(x-2)/x Ix-2I jest równe
iga: dla x nalezy (0.2)wyrażenie IxI(x−2)/x Ix−2I jest równe
20 mar 12:18
boska: dla x ∈ (0;2) wyrażenie |x|(x−2)/ x|x−2| jest równe
9 gru 16:45
asdf:
chyba: x(x−2)/x(2−x)
9 gru 16:48
boska: tak
9 gru 16:50
asdf: to po co pytasz o coś co wiesz?
9 gru 16:51
boska: juz to mam
a teraz to:
na rysunku obok przedstawiono wykres funkcji f: <−5;5> −R. dla x= V3+V2 funkcja ta przyjmuje
wartość:
9 gru 16:51
boska: nie to sory
9 gru 16:52
boska: jeśli a= 1/2, b= 3+V 2 i c= 4−V2, to b−2c/a jest równe:
9 gru 16:52
boska: ?
9 gru 16:54
boska: Jeśli dziedziną funkcji f(x) = Vx−x2 jest:
9 gru 17:03
boska: Jeśli dziedziną funkcji f(x) = √x−x² jest:
9 gru 17:05
asdf: napisz to w jednym pości i czytelenie, używaj też indeksów dolnych (_ { treść } bez spacji)
9 gru 17:27