matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi geometryczne
vb:
Jeżeli (an) jest ciągiem geometrycznym, w którym a5=1 i a7=16, to: A.a6=4 B.a6= −4 C. a6=4 lub a6= −4 D. a6=8
19 mar 17:43
morfepl:
C
19 mar 17:44
vb:
Dzięki
19 mar 17:46