matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytm oblicz
Mati:
witam, proszę o sprawdzenie 9
3
/2*27
1
/3*3
−
4=(3
2
)
3
/2*(3
3
)
1
/3*3
−
4=3
6
/2*3
3
/3*3
−
4=3
3
+3−4=3
2
=9 przepraszam, że tak ale nie mogę rozkminić kodów
19 mar 17:29