matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uklad rownan
florek112:
mie moge rozwiazac takiego ukladu rownan pomocy
⎧
aq
2
+aq
9
=516
⎩
aq+aq
8
=258
19 mar 15:04
morfepl:
q(aq+aq
8
)=516 aq+aq
8
=
516
q
i dalej wszystko proste
19 mar 15:06
florek112:
racja nie wpadlem na to
dzieki
19 mar 15:12