matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
moniikaa:
n+5
ktore wyrazy ciagu (a
n
) o wyrazie ogolnym a
n
=
sa rowne 1.6 ?
11
19 mar 14:39
M:
23 mar 12:13
Podstawy Geometrii:
6
3
8
1,6=1
=1
=
10
5
5
n+5
8
=
11
5
5(n+5)=88 5n+25=88 5n=63 NIe ma takiego wyrazu
23 mar 12:22
5kl.:
16
8
1,6=
=
10
5
23 mar 12:40