matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
i
ukasz:
Wiedząc, że log
5
3 = p, to log
5
15 równa się: a) 2p b) p c) p+1 d) p−1
18 mar 14:03
ICSP:
log
5
15 = log
5
3*5 = log
5
3 + log
5
5 = log
5
3 + 1 = p+1
18 mar 14:44