matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomc
ilak:
Para(x
m
,y
m
) jest rozwiązaniem oznaczonego układu równań x−my=1 mx−y=2
x
m
Podaj dziedzinę funkcji f(m)=
i naszkicuj jej wykres w ukladzie współrzędnych,
y
m
jakis pomysł
?
17 mar 21:27
jola:
calkiem proste zaraz
17 mar 21:29
jola:
http://www.matematyka.pl/190948.htm
tu masz
17 mar 21:30