matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
za
TOmek:
Stereometria, przekroje
wielokąt jest przekrojem ostrosłupa prawidłowego czworokątnego płaszczyzną, narysuj d)zawierającą środek wysokości oraz środki dwóch sąsiednich krawędzi podstawy ma byc pięciokąt ale jak to ma wygladac to nie wiem
17 mar 20:48
TOmek:
17 mar 20:52
jola:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.interklasa.pl/portal/dokumenty/pabich/s13_pliki/13b.gif&imgrefurl=http://www.interklasa.pl/portal/dokumenty/pabich/s13d.htm&h=485&w=504&sz=10&tbnid=s4sGNVMF2Ig_MM:&tbnh=125&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dpi%25C4%2599ciok%25C4%2585t&zoom=1&q=pi%C4%99ciok%C4%85t&hl=pl&usg=__lVBlrAugbp_-F-Fc-wARum83q18=&sa=X&ei=jmaCTcHmO5CzhAe5gujQBA&ved=0CCEQ9QEwAQ
masz to tu
17 mar 20:53
TOmek:
dzieki
17 mar 20:54
TOmek:
ale to jest pieciokąt foremny
17 mar 20:55