Oliczcie :)
Bobek ^^: Oblicz:
17 mar 19:37
Eta:
Ja też nie potrafię
17 mar 19:46
Bobek ^^:: Pomoże mi ktoś Plissssssssss
17 mar 19:56
ICSP: Już ci to Eto zrobię
17 mar 19:56
ICSP: mianownik:
| 13 | | 3 | | 13 | | 1 | | 13 | |
| * |
| = |
| * |
| = |
| |
| 6 | | 4 | | 2 | | 4 | | 8 | |
Wracamy do tego wyrażenia
| 13 | | 13 | | 8 | |
| = |
| * |
| = 8  |
| 138 | | 1 | | 13 | |
Specjalnie dla Ety
17 mar 19:58
Eta:
Uratujesz nas
ICSP .....

dzięki
17 mar 19:59
Bobek ^^:: ale wynik powinien byc : 3,89
17 mar 19:59
ICSP: Po planimetrii takie zadanko nie sprawia żadnych trudności
17 mar 20:00
Bobek ^^:: sorki, blad moj

dziekiii ICSP
17 mar 20:00
ICSP: Gdzieś się musiałem machnąć

17 mar 20:02
ICSP: Jednak nie
17 mar 20:02
Bobek ^^:: nom
17 mar 20:03