14 lut 23:50
14 lut 23:59
15 lut 00:02
trapez:
Po narysowaniu wyjdzie wnętrze trapezu prostokatnego,
górna podstawa na prostej y= 1 dolna na prostej y= -2
wysokość trapezu na prostej x=2
ramię na prostej y= 3x/2 - 9 ( bez tych wszystkich boków)
bo nierówności są słabe , jak napisała Basia.
15 lut 00:07
frytka: o matko dzieki wielkie bardzo pomogliscie mi teraz spokojnie sobie na grafie to zrobie
naprawde dzieki
15 lut 00:11
trapez:
Nierówności
ostre ma się rozumieć
15 lut 00:16
frytka: tak jest szefie
15 lut 00:17
trapez:
15 lut 00:18