Proszę pomóżcie :(
Agula: Rozwiąz równanie:
I y − IxI I = x + 1
17 mar 17:04
Agula: prosze pomóżcie..nie wiem jak to rozpisać.
17 mar 17:26
Agula: :( Nikt nie potrafi

?
17 mar 17:46
anja: y + x= x + 1
y =1
17 mar 17:47
anja: ale to jest pewnie zle
17 mar 17:47
Agula: taa.. pewnie tak , kurcze musze to jakoś rozwiązać graficznie ...
17 mar 17:54
Kazik: a masz odp ?
17 mar 17:57
Agula: nie mam
17 mar 18:00
Agula:

Zrobiłam to ale nie wiem czy dobrze wiec prosze o sprawdzenie..

y − IxI = x + 1 lub y − IxI = −x − 1
y = IxI + x +1 lub y = IxI − x − 1
17 mar 18:19