Napisz rownanie
blondynka123456789: Napisz rownanie prostej prostej przechodzącej przez początek ukladu współrzędnych i środek
okręgu o rownaniu (x+4)+(y−5)2=16
17 mar 16:51
magda: S(−4, 5)
P(0,0)
równanie ogólne prostej:y=ax +b
Teraz utwórz układ równań
17 mar 16:59
blondynka123456789: Napisz rownanie blondynka123456789: Napisz rownanie prostej prostej przechodzącej przez
początek ukladu współrzędnych i środek okręgu o rownaniu (x+4)+(y−5)2=16
17 mar 16:51
magda: S(−4, 5) P(0,0) równanie ogólne prostej:y=ax +b Teraz utwórz układ równań
17 mar 17:02