matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rysunek
imię lub nick:
t
a
k
s
o
b
i
e
.
.
.
.
z nudów
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
16 mar 22:25
a :
Nieźle
16 mar 22:34
romanooo:
zad: oblicz wypadkową wektorów, wiedząc że : czarny = 8, szary = czarny − pomarańczowy, pomarańczowy = 8 * czarny, niebieski = zielony, różowy = 3* czerwony, i różowy − zielony = czarny
16 mar 22:39
Eta:
16 mar 22:44
dero2005:
czy to reaktor w kusamo
17 mar 08:29
think:
a ten na górze też niezły ale żeby nie zwariować jednak sobie tego złudzenia optycznego nie zrobię na zdjęciu
17 mar 10:21