matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oznaczona
całeczka:
1
1
1
∫ 1 do e x lnx dx = ∫x + ∫lnx dc = 1 +
dx = 1 +
− 1 =
+ c
x
e
e
16 mar 21:42
całeczka:
dobrze liczę
17 mar 20:52
Godzio:
Nie
17 mar 20:55