matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pilne bardzo proszę o pomoc
Tomek:
http://books.google.pl/books?id=EHyL55ay4AoC&pg=PA116&lpg=PA116&dq=korzystajac+z+rysunku+zapisz+w+postaci+wyrazenia+algebraicznego+pole+zamalowanej+figury&source=bl&ots=p60V-H3VGG&sig=vUj4iBKNjGC9IfCOCifH8WnHyjA&hl=pl&ei=XsmATeDbPIztsgbi6OnuBg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=2&ved=0CBwQ6AEwAQ#v=onepage&q&f=false
Proszę o pomoc w zadaniu 22
16 mar 15:34
Tomek:
16 mar 15:35