równanie okręgu
mynia: następne zadanie
Dane są punkty A=(−7;−3) i B(−3;5)
a) napisz równanie okręgu o średnicy AB
b)wyznacz długość boku kwadratu wpisanego w ten okręg
15 mar 19:31
Nika 03: masz tam wzory to pod wzór musisz punkty wstawić pod x i narysuj w układzie współżednych ten
kwadrat kożystajac z podanych punktów.. Ja bym tak to zaczęła...znam ten ból z zadaniami z
funkcji kwadratowej mam ten sam problem
15 mar 19:35
mynia: następne zadanie
Dane są punkty A=(−7;−3) i B(−3;5)
a) napisz równanie okręgu o średnicy AB
b)wyznacz długość boku kwadratu wpisanego w ten okręg
15 mar 19:43
Sandra: Dane są punkty A=(−7,−3),B=(−3,5) napisz równanie okręgu o średnicy AB I Wyznacz długość boku
kwadratu wpisanego w ten okrąg
5 cze 08:59