matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.................
śliczna :-*:
DROGA PRZEBYTA PRZEZ CIAŁO Z PRĘDKOŚĆIĄ V M/S 4 T(S)8 W CZASIE 8 S WYNOSI?
14 mar 20:31
kasia:
s
v=
t
m
s=v*t=4
*8s=32m
s
14 mar 20:32