matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wskaz wielomian zmiennej x stopnia czwartego
luki0102:
A. f(x)=(3x
3
−2x
2
)(x
2
+4) B. g(x)=
√
2
x
2
−3x+x
2
(x−2) C. h(x)=2−3x+4x
2
+
3
√
3
x
4
D. g(x)= 2−3x
3
+2x−(4x−(
√
2
)
4
)x
4
14 mar 20:07
oooo:
h(x)=2−3x+4x2+3√3x4
7 kwi 18:36