matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
!!
kasia:
pomocy
(
3
√
3
√
9
)
1/2
14 mar 19:51
dero2005:
(
3
√
3
√
9
)
1
2
= (
3
√
3*3
)
1
2
= (
3
√
9
)
1
2
= [(9)
1
3
]
1
2
= = (9
1
2
)
1
3
= 3
1
3
=
3
√
3
14 mar 20:01