matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
maciej:
Ile to (0,25)
p
i
e
r
w
i
a
s
t
e
k
3
12 lut 21:49
Bogdan:
0,25
√
3
= 2
-2
√
3
12 lut 22:25
Basia:
drobna korekta (bez urazy) (0,25)
√
3
=5
-2
√
3
14 lut 00:11
Eta:
Basiu! ( bez urazy) ale Bogdan podał własciwą odp. 0,25 = 1/4 = 2
-2
14 lut 00:12