matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Alan:
−b
b
2
x
1
+x
2
=
=> x
1
2
+x
2
2
=
−2x
1
x
2
?
a
a
2
13 mar 19:28
Eta:
c
x
1
*x
2
=
a
13 mar 19:30
Alan:
czyli dobrze napisałem ?
13 mar 19:30
Thor:
x
1
2
+x
2
2
=(x
1
+x
2
)
2
−2x
1
x
2
(−b)
2
(x
1
+x
2
)
2
=
(a)
2
dobrze
13 mar 19:32