matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
dzasta7055:
rozwiąż równanie 2x−1/4x
2
−4x+1 = 0
13 mar 19:07
Artur. :
2x−1
=0
(2x−1)
2
1
= 0
2x−1
Ehh już nic nie myślę...co się robiło dalej...
13 mar 19:48
taki tam:
Dzasta jestes z lublina?
13 mar 19:55