matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegowanie
aaa:
Może to głupie pytanie ale czy jest jakiś sposób na obliczenie n gdy mam podane np. 2
n
=32?
13 mar 18:22
Ukasz:
2
5
= 32 n=5
13 mar 18:24
ajć:
logarytm?
13 mar 18:26
Ukasz:
tak
13 mar 18:30
Ukasz:
log
2
32
13 mar 18:31