matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jnhhjn
Ktoś:
dany jest trojkat prostokatny ABC w ktorym BC =30 AC= 40 i AB=50 okrag wpisany w ten trojkat jest styczny do boku AB w pkt M . oblicz dlugosc odcinka CM
13 mar 17:21
Eta:
A zadania nie są rozwiązane
29 gru 16:01