matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trókat
szymon:
Punkty przecięcia prostych o równaniach x + y=0, x − y+ 4=0, x +3y =0 są wierzchołkami trójkąta ABC. Oblicz pole tego trókąta. Proszę o pełne rozwiazanie
13 mar 15:19
Eta:
Na koniec roku ... remanent musi być
29 gru 16:03