matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
dośka:
drabine o dlugosci 5m oparto o sciane budynku tak ze dotyka sciany na wysokosci 4,8m.Jaki kąt tworzy drabina z ziemią?
13 mar 12:13
Vizer:
z funkcji sinus oblicz
13 mar 12:15
Kejt:
4,8
sinα=
=...
5
13 mar 12:16
lili:
sinα=4,8/5
24 kwi 19:07