matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Magda:
Proszę o pomoc
Punkty A=(−1,−6) B=(3,−3) są kolejnymi wierzchołkami rombu ABCD.Wierzchołek C należy do prostej o równaniu x+y=5.Znajdź współrzędne wierzchołka C i D.
13 mar 12:04
Eta:
29 gru 16:05