matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wzór funkcji
stefan:
napisz wzór funkcji liniowej f spełniającej warunki: f(1)=3 i f(−2)=6 wyszło mi y=−x+4 nie wiem tylko czy to jest dobrze proszę o pomoc
12 mar 14:05
ICSP:
Dobrze jest.
12 mar 14:06
stefan:
dzięki za pomoc
12 mar 14:08