matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba 1 / √3-√2 należy do przedziału:
iga:
Liczba 1 / √3−√2 należy do przedziału: A) (0,1) B (1,3) C (3,4) D (4,5) proszę o wytłumaczenie
12 mar 12:39
k:
14 mar 16:38
X:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://brainly.pl/zadanie/10154080&ved=2ahUKEwjO9o3i84mMAxUPIRAIHUBzGtwQFnoECBcQBQ&usg=AOvVaw0rrl27ORyGhdoca5ge0Zzm
14 mar 16:45