matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
.aga:
mógłby ktoś sprawdzić czy zrobilam dobrzE
zad. wykaz że liczba a=
√
4
l
o
g
2
5
jest liczbą całkowitą =
√
2
2
l
o
g
2
5
=
√
2
l
o
g
2
2
5
=
√
25
=5
12 mar 10:49
ICSP:
dobrze jest.
12 mar 11:03
.aga:
dzieki
12 mar 11:10