matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
....:
Oblicz
2+
√
3
1
2+
√
3
(
)
2
=
*
2
4
2−
√
3
11 mar 22:28
Mila:
Licznik 4+4
√
3
+9 = (2+
√
3
)((2+
√
3
) mianownik 4 4*(2−
√
3
)(2+
√
3
wzór (a−b)(a+b)=a
2
−b
2
11 mar 23:23
Mila:
jak idzie?
11 mar 23:33