...
XXXPOMOCYXXX: Objętość piłki jest równa 972 π cm3.Oblicz z dokładnością do 1 cm2,ile skóry potrzeba na
uszycie takiej piłki.Załóż, że 20% skóry trzeba dodać na szwy.Przyjmij, że π =3,14.
10 mar 17:22
XXXPOMOCYXXX: Objętość piłki jest równa 972 π cm3.Oblicz z dokładnością do 1 cm2,ile skóry potrzeba na
uszycie takiej piłki.Załóż, że 20% skóry trzeba dodać na szwy.Przyjmij, że π =3,14.
10 mar 17:27
XXXPOMOCYXXX: Objętość piłki jest równa 972 π cm3.Oblicz z dokładnością do 1 cm2,ile skóry potrzeba na
uszycie takiej piłki.Załóż, że 20% skóry trzeba dodać na szwy.Przyjmij, że π =3,14.
10 mar 17:30
XXXPOMOCYXXX: Objętość piłki jest równa 972 π cm3.Oblicz z dokładnością do 1 cm2,ile skóry potrzeba na
uszycie takiej piłki.Załóż, że 20% skóry trzeba dodać na szwy.Przyjmij, że π =3,14.
10 mar 17:33
XXXPOMOCYXXX: POMOCY Objętość piłki jest równa 972 π cm3.Oblicz z dokładnością do 1 cm2,ile skóry
potrzeba na uszycie takiej piłki.Załóż, że 20% skóry trzeba dodać na szwy.Przyjmij, że π
=3,14.
10 mar 17:33
XXXPOMOCYXXX: POMOCYObjętość piłki jest równa 972 π cm3.Oblicz z dokładnością do 1 cm2,ile skóry
potrzeba na uszycie takiej piłki.Załóż, że 20% skóry trzeba dodać na szwy.Przyjmij, że π
=3,14.
10 mar 17:35