matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
lagarytmy prooosze
julita:
1) log
5
x=2+log
5
2 2)3+log
2
x=log
2
5 3) 1−ln x=3ln2
10 mar 16:24
;):
1)D
f
=R
+
log
5
x=log
5
25+log
5
2 log
5
x=log
5
50 x=50 i podobnie zrob kolejne
10 mar 16:30
julita:
dzieki
10 mar 16:53