matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znajdz równanie prostej w symetri środkowej wzgłedem pkt
Anecia:
znajdz równanie prostej w symetri środkowej wzgłedem pkt O = (−3,4) , prosta y= −3+2
10 mar 16:09
M:
24 mar 13:39
Podstawy Geometrii:
y=−1 czerwona y=9 niebieska
24 mar 19:49