matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm pomocy
czarna:
(Log
2
50−log
2
25)
2
=
10 mar 13:51
ICSP:
1
10 mar 14:15
Klekota:
(log
2
50−log
2
25)
2
= (log
2
(50/25))
2
=(log
2
2)
2
=1
2
=1 Zastosowane twierdzienie, że róznica logarytmów o tych samych podstawach równa jest logarytmowi ilorazu.
10 mar 14:16