matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz:
Danielq:
Proszę o pomoc! Oblicz: To jest ułamek ale nie wiem jak sie robi kreske ułamkową. log
6
4 + 2 log
6
3 log 12 * log 6/5
11 lut 19:25
Lądek Zdrój:
log
6
4 + 2 log
6
3 = log
6
4 + log
6
9 = log
6
(4*9) = log
6
36 = 2
11 lut 19:31