matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to?
pomocnik:
log
6
2 * log
6
18 +log
6
2
3 jak sie za to zabrac?
10 mar 00:55
;):
log
6
2*(1+log
6
3)+log6
2
3=log
6
2+log
6
2log
6
3+log
6
3*log
6
3= log
6
2+log6
3
(log
6
2+log
6
3)=log
6
6=1
10 mar 01:12
pomocnik:
dziękuje
10 mar 01:17
;):
na zdrowie
10 mar 01:18