Bardzo proszę o pomoc
alimak: co jest zbiorem wartosci funkcju
f(x) = 2/x − 3
Bardzo proszę o pomoc
7 mar 12:10
alimak: help
7 mar 12:14
zad: a narysuj sobie
7 mar 12:22
alimak:
7 mar 12:27
alimak: nie umiem :
9
7 mar 12:28
alimak: bardzo prosze o pomoc
7 mar 12:31
alimak: somebody help me?
7 mar 12:33
kiiiiinga:
2/x − 3 x ≠0 D=R
7 mar 12:34
alimak: ok dziękuje
7 mar 12:35
kiiiiinga: zle , bo to jets dziedzina
7 mar 12:40
kiiiiinga: podaj do tego wzoru jakies argumenty i wylicz,(np 2, 3, 4 )
7 mar 12:41
7 mar 12:42
alimak: kurde, nie umiem. Słaba jestem z maty
7 mar 12:44
alimak: bardzo prosze o pomoc
7 mar 12:48
Artur. :

rysunek tam tylko schematycznie...czarny to funkcji f= 2/x a niebieski to twój...przesunięty o
3 jednostki w dół...czerwona linia to asymptota...wykres nigdy jej nie przecina.
ZWf= jest (−
∞;−3) u (−3;+
∞)
7 mar 12:49
7 mar 12:51