matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
???
koksu:
3
40
+3
40
+3
40
=
6 mar 21:03
ICSP:
3
40
(1+1+1) = 3
40
* 3 = 3
41
6 mar 21:05
Eta:
+
+
= 3*
3
40
+3
40
+3
40
= 3* 3
40
= 3
41
6 mar 21:07
ICSP:
+
+
= 3*
6 mar 21:08
Eta:
Dzięki
6 mar 21:09