planimetria
aga: Trójkąt jest równoboczny o boku długości 1. Na bokach trójkąta wybrano punkty K,L i M, tak że
| AK | | BL | | CM | |
| =a, |
| =b, i . |
| =c |
| KB | | LC | | MA | |
AK, KB, BL, LC, CM, MA−wektory
Wtedy pole trójkąta KLM jest równe
| | abc+1 | √3 | |
a) |
|
| |
| | (a+1)(b+1)(c+1) | 4 | |
| | abc | √3 | |
b) |
|
| |
| | (a+1)(b+1)(c+1) | 4 | |
6 mar 20:48
aga: pomoże ktoś? proszę
6 mar 21:06
aga: proszę o pomoc.
6 mar 21:14
aga: proooszę
6 mar 21:22
aga: bardzo proszę.
6 mar 21:27
aga: błagam
6 mar 21:29
aga: pomocy!
6 mar 21:36
aga: prrrrrrooooooosssszzzzę
6 mar 21:44
aga: potrafi to ktoś zrobić?
6 mar 21:51
aga: to jest aż takie tudne?
6 mar 22:40
aga: up
7 mar 18:14
aga: proszę o pomoc
7 mar 18:49
aga: pomocy
7 mar 18:54
aga: pomocy
7 mar 18:55
aga: pomocy
9 mar 20:17
aga: pomocy
9 mar 20:31
:) :

αβ∑
9 mar 20:47