matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
OBLICZ!
Kiki:
5−1
1
3
* 4
3
4
PROSZĘ O POMOC
6 mar 19:17
Aqua:
Ważna jest kolejność wykonywania działań :
4
19
4*19
76
60
76
16
5−
*
= 5−
= 5 −
=
−
=−
=
3
4
12
12
12
12
12
4
1
−
=−1
3
3
6 mar 19:23
Kiki:
Dziękuje serdecznie! Jestes wielka/i
6 mar 19:33