;*
Migotka: Dany jest graniastoslup prawidlowy trojkatny ABCDEF o podstawach ABC i DEF i krawedziach
bocznych AD, BE i CF. Oblicz pole trojkata ABF wiedzac, ze /AB/= 1o i /CF/= 11. Narysuj ten
graniastoslup i zaznacz na nim trojkat ABF.
5 mar 21:16
Noah:

|AB|=10
|CF|=11
(|BF|)
2=(|AC|)
2+(|CF|)
2
podstaw dane i policz
5 mar 21:37
Jagna: ale nie wiem jak mam zaznaczyc na nim ten trojkat, ten rysunek jest jakis zly
6 mar 11:15
6 mar 11:18
Jagna: no ten jest lepszy..
6 mar 11:20
Jagna: nie wiem..to twierdzenie ptagorasa jest zle..
6 mar 11:24