matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czy ktos moze mi pomoc jak wyznaczyc dziedzine funkcji?
aicha175:
f(x)=
−3x
x−2
+log3(x
2
−1)=
5 mar 20:53
M:
25 mar 18:26
Podstawy Geometrii:
x−2≠0 x≠2 x
1
−1>0 x∊(−
∞
−1)U(1,
∞
) D=(−
∞
,−1)U(1,
∞
)\{2}
25 mar 18:43