logarytmy
aśka: Oblicz:
a) log√381 (pierwiastek z 3 jest mały)
b) 2log48
c) log52 + log22=
d) log51125log81√3
d) log√216=
e) 2log432=
f) log3127log√381 (pierwiastek z 3 jest mały)
4 mar 21:17
Trivial:
♥ Pierwiastek z 3 jest mały ♥
4 mar 21:18
tysia : hehe
4 mar 21:20
ICSP: a) 8
b) 3
c) 2
d) 24 oraz 8
e) 5
f) −24
Liczyłem na szybko więc mogłem się gdzieś pomylić.
4 mar 21:21
tysia : a)8
b)3
c)1
d)−3*1/8
e)5
f)−3*8
4 mar 21:25
agusia: a) 8
rozwiązać trzeba wprost z def. wszystkie przykłady
4 mar 21:26
ICSP: Rzeczywiście w d mam błąd.
4 mar 21:26
tysia : aa jeszcze to drugie d)log√216=8
4 mar 21:26